szechenyi
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

ÜZEMI HIGIÉNIAI ISMERETEK

Tervezett indulás: 2022.február 5.

Üzemi higiéniai ismeretek

Az élelmiszeriparban dolgozol és szeretnéd ismereteidet bővíteni az üzemi higiénia területén? Tanfolyamunkon megismerkedhetsz az élelmiszeripari üzemek felépítésével, az élelmiszerfeldolgozás és élelmiszer értékesítés higiéniai előírásaival, a hűtési lánc és a személyi higiénia jelentőségével. Megismerheted az élelmiszer feldolgozás higiéniailag kritikus műveleteit.

A képzés során oktatott főbb témakörök:

  • Üzem telepítése. Épületek helyiségek kialakítása. A hűtési lánc fenntartásának tárgyi feltételei. Személyi higiénia. Tisztítás, fertőtlenítés.
  • A húsipar higiéniája. Baromfifeldolgozás higiéniája. Tejipar higiéniája.
  • Hűtőipar és konzervgyártás higiéniája. A gabona- és sütőipar higiéniája. Cukoripar és édesipar higiéniája. Bor- sör-, szesz-, üdítőital gyártás higiéniája.


A képzés tervezett indulása: 

2022. január 29-től szombati napokon ( 3 alkalommal), 5 óra/alkalom

Részvételi díj: 12000 Ft/fő

Minimum létszám: 10 fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B

Jelentkezés:  E-mail: tanfolyam.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

Vissza felülre