szechenyi
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

SAJTKÉSZÍTÉS KEZDŐKNEK

A képzés tervezett indulása: 2022. február

A képzés során oktatott főbb témakörök:

  • Friss sajt (gomolya)
  • Parenyica, mozzarella
  • Feta jellegű krémfehér sajt
  • Orda, ricotta
  • Túróféleségek és joghurt készítése


A képzés tervezett indulása:
 2022. február

A képzés munkarendje: 2 nap (szombat-vasárnap)

Képzési idő: 22 óra

A tanfolyam díja 10 fő jelentkező esetén: 38 000 Ft

A képzésbe való bekacsolódás feltétele: alapfokú iskolai végzettség

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B (Az iskola épülete és tanüzeme)

Jelentkezés:  E-mail: titkar.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu
Telefon: +36 1 433 1200 / iskolatitkár

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

Vissza felülre