szechenyi
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

LÚDTOLLNOKOK III.

Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárcanélküli Miniszter megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, “Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása” című pályázati kiírásra benyújtott, NTP-INNOV-21-0288 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett “Lúdtollnokok III.” című pályázatunk a Támogató hivatalos döntése alapján elnyerte a vissza nem térítendő támogatást. 

A Centrum jogelőd intézményében (Közép-magyarországi Agrárszakképző Központ) a 2015/2016-os, valamint a 2016/2017-es tanévben az NTP-KKI-B-15-0016 és az NTP-KKI-16-0019 számú nyertes pályázatok lehetővé tették egy komplex diákújság projekt megszületését. Célunk akkor egy agrárszakképzésben tanuló diákokból álló szerkesztőség felkészítése és megteremtése volt, akik képesek egy agrárdiákoknak szóló országos sajtótermék létrehozására. Az említett két tanévben a programban résztvevő diákok együtt megálmodták, életre hívták és sikeresen működteték a Magirat magazint.

Célkitűzésünk, hogy a 2021/2022-es tanévben felélesszük és új köntösbe bújtassuk a korábban létrejött és professzionálisan működő programot. A Centrum diákjaiból álló szerkesztőség a következendő hónapokban egy nyomtatott intézményi kiadású sajtóterméket készít el, amely a Közép-magyarországi régió agrárszakképzési intézményeire fókuszál. A koncentrált műhelymunka a szakmai, nyelvi, vizuális és IKT kompetenciák mentén a társadalmi hasznosság, a teljes értékű életpálya irányába vezeti a diákokat.

A program célja a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum iskoláinak diákjaiból egy olyan felkészült, kreatív, önállóan is működőképes szerkesztőség felállítása, amely a későbbiekben a Centrum polgárságának szóló folyóirat létrehozására képes.A program elindításának előkészületei már megkezdődtek, így a Centrum iskoláinak érdeklődő diákjai hamarosan benyújthatják jelentkezésüket, hogy részt vehessenek az idei és jövő évi Magiratos kalandokban.Hogy mire számíthatnak a tanulók a jelentkezés után? Játékos közös tanulásra egy szuper csapat tagjaként, valamint a média területéhez kapcsolódó szórakoztató, jó társaságban megvalósuló programelemekre. Ízelítő: a 2016. évi Magirat csapatának kisfilmje

1 Comment

  • XMC.pl
    Feladta 2022.04.19. a címen 07:03

    Just want to say your article is astounding. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the fabulous work.

    https://xmc.pl

Leave a comment

Vissza felülre