szechenyi
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

KEHOP-5.2.2-16-2016-00051

Pályázati tájékoztató

A kedvezményezett neve: BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft.

Konzorciumi tag: Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum

Megvalósítási helyszín: Közép-magyarországi ASzC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

A projekt címe: Közép-magyarországi ASzC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium épületenergetikai fejlesztése

Kivitelező: M és M Épitőipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 414 477 806 Ft.
A támogatás mértéke: 100%

Támogatás forrása:

KEHOP-5.2.2-16-2016-00051 azonosítószámú projekt forrásaiból
hazai költségvetés KEHOP támogatási előirányzatok, XIX. Uniós fejlesztések fejezetének forrásaiból

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt a Közép-magyarországi ASzC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 2081 Piliscsaba, József Attila utca 2.; hrsz: 338/1 számon található sportcsarnokát érinti. Ezen épület az építési kornak megfelelő technológiai színvonalon épült, de határoló szerkezetek és az elavult, helyenként rosszul záródó nyílászárók nem felelnek meg a mai kor hőtechnikai és épületszerkezettani követelményeinek, így az épület jelentős hőveszteséggel működik.

Az épületenergetikai beruházás a külső határolófal- és födémszerkezetek utólagos hőszigetelését, nyílászárócserét tartalmazza a hatályos 7/2006.(IV.24.) TNM rendelet követelményszintjének való megfeleléssel, törekedve az üzemeltetésenergiaköltségeinek minél magasabb megtakarítására. A beruházás műszaki tartalma kiterjed az épület statikai megerősítésére, hátszivárgó, árok, csatornázás, vízelvezetés, sportpadló építés, burkolatkialakítási és felületképzési munkálatokra. Az épület energetikai korszerűsítését célzó építészeti felújítási munkák az épület külső határoló szerkezeteit is érintik.

Hőszigetelésre kerülnek az épület homlokzati falai, a lábazatok is, ezen kívül mai energetikai követelményeknek nem megfelelő homlokzati nyílászárók cseréje is megtörténik majd.

A projekt befejezési dátuma: 2022.01.31

Projekt azonosító száma: KEHOP-5.2.2-16-2016-00051

Leave a comment

Vissza felülre