szechenyi
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

HACCP RENDSZER KIÉPÍTÉS ÉS ÜZEMELTETÉS

Tervezett indulás: 2022. január 29.

HACCP rendszer kiépítés és üzemeltetés

Az élelmiszeriparban a HACCP rendszer üzemeltetésével foglalkozol? Esetleg szeretnél az élelmiszeripari üzemed számára HACCP rendszert kiépíteni, a rendszert felülvizsgálni, bővíteni? A HACCP rendszer kiépítésével és működtetésével foglalkozó tanfolyamunkon megismerkedhetsz a HACCP rendszer felépítésével, működésével, a főbb jogszabályi előírásaival. Megismerheted a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) és Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) jelentőségét, a HACCP rendszer működtetésével kapcsolatos dokumentációk szakszerű vezetését.

A képzés során oktatott főbb témakörök:

  • Codex iránymutatás alkalmazása a HACCP rendszer kialakításában, definíciók
  • Jó higiéniai gyakorlat és Jó gyártási gyakorlat szerepe a HACCP-ben
  • HACCP alapelvek
  • HACCP rendszer kialakítása (folyamatábra készítés, PRP-k és szabályozó intézkedések kialakítása, veszélyek értékelése, döntési fa használata, CCP-k és oPRP-k felügyeleti, javító és helyesbítő tevékenységei, validálás és verifikálás módszerei)
  • HACCP dokumentáció elemei
  • Termékcsalás és termékvédelem az élelmiszeriparban


A képzés tervezett indulása: 
január 8-tól szombati napokon ( 3 alkalommal), 5 óra/alkalom

Részvételi díj: 12000 Ft/fő

Minimum létszám: 10 fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B

Jelentkezés:  E-mail: tanfolyam.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

Vissza felülre