szechenyi
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

ÉLELMISZERLÁNC-BIZTONSÁGI ISMERETEK

Kezdés időpontja: 2022. január 22.

Élelmiszerlánc-biztonsági ismeretek

Az élelmiszeriparban dolgozol, vagy tudatos vásárlóként érdekel az élelmiszer-biztonság? Tanfolyamunkon megismerkedhetsz az élelmiszerbiztonsági alapfogalmakkal, az élelmiszerbiztonság jogi szabályozásával, illetve a legújabb jogszabályi előírásokkal. Bepillantást nyerhetsz az élelmiszer ellenőrzés rendszerébe, megismerheted az élelmiszerek feldolgozásának, fogalmazásának legfontosabb higiéniai feltételeit.

A képzés során oktatott főbb témakörök:

  • FAO/WHO és az élelmiszerbiztonság.
  • Az EU élelmiszerpolitikája. Hazai szervezetek. Élelmiszerjogi szabályozás.
  • Élelmiszereredetű megbetegedések. Az élelmiszerbiztonságot veszélyeztető tényezők csoportosítása.
  • Minőségirányítási rendszerek.
  • Üzemi higiénia elemei, személyi higiénia elemei. Az élelmiszerkereskedelem felügyelete. Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncolatban.


A képzés tervezett indulása: 

2022. január 22-től szombati napokon ( 3 alkalommal), 5 óra/alkalom.

Részvételi díj: 12000 Ft/fő

Minimum létszám: 10 fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B

Jelentkezés: E-mail: tanfolyam.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

Vissza felülre