Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Kezdés tervezett időpontja: 2023. május 12.

Élelmiszerlánc-biztonsági ismeretek

Az élelmiszeriparban dolgozol, vagy tudatos vásárlóként érdekel az élelmiszer-biztonság? Tanfolyamunkon megismerkedhetsz az élelmiszerbiztonsági alapfogalmakkal, az élelmiszerbiztonság jogi szabályozásával, illetve a legújabb jogszabályi előírásokkal. Bepillantást nyerhetsz az élelmiszer ellenőrzés rendszerébe, megismerheted az élelmiszerek feldolgozásának, fogalmazásának legfontosabb higiéniai feltételeit.

A képzés során oktatott főbb témakörök:

  • FAO/WHO és az élelmiszerbiztonság.
  • Az EU élelmiszerpolitikája. Hazai szervezetek. Élelmiszerjogi szabályozás.
  • Élelmiszereredetű megbetegedések. Az élelmiszerbiztonságot veszélyeztető tényezők csoportosítása.
  • Minőségirányítási rendszerek.
  • Üzemi higiénia elemei, személyi higiénia elemei. Az élelmiszerkereskedelem felügyelete. Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncolatban.


A képzés tervezett indulása: 

2023. január 20-tól pénteki napokon ( 3 alkalommal), 3 óra/alkalom.

Részvételi díj: 20000 Ft/fő + Áfa

Minimum létszám: 10 fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B

A jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

Vissza felülre Megszakítás