szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🧪 Érdeklődsz a laboratóriumi vizsgálatok iránt? Szívesen végeznél higiénikusi és minőségbiztosítási tevékenységet az élelmiszerek minősítése mellett? 🧪

Akkor a Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Élelmiszer-ellenőrzési technikus képzésén a helyed!

A képzést tanulói jogviszonyban 1️⃣ éves képzési idővel tudod elvégezni. A becsatlakozás feltétele: szakmai érettségi.

Ha ezt a képzést választod, a képzési idő elteltével rendelkezni fogsz a teljes élelmiszeripart átfogó ismeretekkel. Te fogod végezni a különböző élelmiszerek és az azokhoz szükséges alapanyagok, félkész termékek, csomagolóanyagok eltérő tulajdonságainak (analitikai, mikrobiológiai, érzékszervi) vizsgálatait. Megismered a különböző élelmiszeripari műveletek hatásait, az azokat befolyásoló tényezőket. Későbbi munkád kiterjed majd a technológiai folyamatok ellenőrzésére is.

Ha szeretnél hozzájárulni a biztonságos élelmiszerek előállításához, akkor látogass el a 👉 www.toldi-nk.sulinet.hu oldalra, hogy több információt is beszerezz a képzésről, a képzési helyről! 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Sziklakert építés dióhéjban

Sziklakert építés dióhéjban

Sokan vagyunk, akik szeretnénk valami egyedi dolgot a saját kertünkbe. Van egy kis teraszunk, egy félre eső kertrész, amit szeretnénk átalakítani, de nem tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani ezzel a tanfolyammal. Ha minden vágyad egy sziklakert fűszerekkel, lassan növő változatos, izgalmas, színes növényekkel, akkor itt a helyed! Ez a te tanfolyamod!

A képzés tervezett indulása: 2021. május 7-től kéthetente szombatonként.
10 óra/alkalom

Részvételi díj: 46.000 Ft/fő