szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

2014 óta ünneplik július 25-én a tökéletes párost, a bor🍷 és a sajt🧀 verhetetlen kombinációját. Először valószínűleg Franciaországból indult a hagyomány, hogy a két különleges ízvilággal rendelkező ételt és italt egymással kínálták - a bor tannintartalma és a sajt érlelt ízvilága fokozza a gasztronómiai élményt. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kifutó képzéseink

Kifutó rendszerben két iskolánkban zajlik Országos Képzési Jegyzékben szereplő (OKJ-s) szakmai felnőttképzés.

Közép-magyarországi ASzC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző iskola

Pék képzés

OKJ száma: 34 541 05

Képzési program nyilvántartásba vételi száma: E-001230/2015/A001

Közép-magyarországi ASzC Soós István Borászati Technikum és Szakképző Iskola

 Borász képzés

OKJ száma: 31 541 02

Képzési program nyilvántartásba vételi száma: E-001111/2015/A002