szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🧪 Érdeklődsz a laboratóriumi vizsgálatok iránt? Szívesen végeznél higiénikusi és minőségbiztosítási tevékenységet az élelmiszerek minősítése mellett? 🧪

Akkor a Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Élelmiszer-ellenőrzési technikus képzésén a helyed!

A képzést tanulói jogviszonyban 1️⃣ éves képzési idővel tudod elvégezni. A becsatlakozás feltétele: szakmai érettségi.

Ha ezt a képzést választod, a képzési idő elteltével rendelkezni fogsz a teljes élelmiszeripart átfogó ismeretekkel. Te fogod végezni a különböző élelmiszerek és az azokhoz szükséges alapanyagok, félkész termékek, csomagolóanyagok eltérő tulajdonságainak (analitikai, mikrobiológiai, érzékszervi) vizsgálatait. Megismered a különböző élelmiszeripari műveletek hatásait, az azokat befolyásoló tényezőket. Későbbi munkád kiterjed majd a technológiai folyamatok ellenőrzésére is.

Ha szeretnél hozzájárulni a biztonságos élelmiszerek előállításához, akkor látogass el a 👉 www.toldi-nk.sulinet.hu oldalra, hogy több információt is beszerezz a képzésről, a képzési helyről! 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Japánkertek elméletben és gyakorlatban

Japánkertek elméletben és gyakorlatban

Kertészkedés Varga Márton 93 éves japánkertjében: ázsiai növényfajok, szigetek és lépőkövek, bambusz metszés, vízarchitektúrák és fenntartásuk, fenyők és liliomfák. Filozófia és praktikum összefonódása egy 1400 éves kert kultúrában. Várunk szeretettel – és teával.

A képzés tervezett indulása: 2021 május 7-től, heti egy hétköznap délután 6 alkalom, 5 óra/alkalom
(péntek 14-19h)

Részvételi díj: 43.000 Ft/fő