szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🧪 Érdeklődsz a laboratóriumi vizsgálatok iránt? Szívesen végeznél higiénikusi és minőségbiztosítási tevékenységet az élelmiszerek minősítése mellett? 🧪

Akkor a Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Élelmiszer-ellenőrzési technikus képzésén a helyed!

A képzést tanulói jogviszonyban 1️⃣ éves képzési idővel tudod elvégezni. A becsatlakozás feltétele: szakmai érettségi.

Ha ezt a képzést választod, a képzési idő elteltével rendelkezni fogsz a teljes élelmiszeripart átfogó ismeretekkel. Te fogod végezni a különböző élelmiszerek és az azokhoz szükséges alapanyagok, félkész termékek, csomagolóanyagok eltérő tulajdonságainak (analitikai, mikrobiológiai, érzékszervi) vizsgálatait. Megismered a különböző élelmiszeripari műveletek hatásait, az azokat befolyásoló tényezőket. Későbbi munkád kiterjed majd a technológiai folyamatok ellenőrzésére is.

Ha szeretnél hozzájárulni a biztonságos élelmiszerek előállításához, akkor látogass el a 👉 www.toldi-nk.sulinet.hu oldalra, hogy több információt is beszerezz a képzésről, a képzési helyről! 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ingatlan tulajdonjogához kapcsolódó ismeretek

Ingatlan tulajdonjogához kapcsolódó ismeretek

Ajánlható a tanfolyam mindazoknak, akik ingatlan tulajdonosok vagy a jövőben szeretnének azzá válni. Megismerhetik az ingatlan tulajdonszerzési lehetőségeit, a tulajdonhoz kötődő jogaikat és kötelességeiket. Tudni fogják, hogyan és milyen információkat tartanak nyilván róluk és az ingatlanukról a Földhivatalok. Ha az ingatlanukkal kapcsolatban számukra kedvezőtlen döntés születne, ismerni fogják, hogyan tehetnek ellene lépéseket. A tanfolyamon részt vevők körültekintőbb és tudatosabb ingatlan vásárlókká, illetve tulajdonosokká válhatnak. 

A képzés tervezett indulása: 2021. május 8-tól szombati napokon,
7.5 óra/nap 4 nap jelenléti vagy online formában

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő