szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🎥🎍🎋 Hétfőn Horváth Tamás legújabb videóklipjét forgatták Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégiumunk japánkertjében. A tervek szerint a felvételek egy hónap múlva látnak napvilágot az énekes YouTube-csatornáján. A werkfotóból látszik, hogy iskolánk kertje ezúttal is bizonyított – a helyszín mesébe illő hangulatot biztosított a kreatív csapat számára. Kíváncsian várjuk a végeredményt! 🥰Ahogy rám nézel..❤️🙏 #forog ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ingatlan tulajdonjogához kapcsolódó ismeretek

Ingatlan tulajdonjogához kapcsolódó ismeretek

Ajánlható a tanfolyam mindazoknak, akik ingatlan tulajdonosok vagy a jövőben szeretnének azzá válni. Megismerhetik az ingatlan tulajdonszerzési lehetőségeit, a tulajdonhoz kötődő jogaikat és kötelességeiket. Tudni fogják, hogyan és milyen információkat tartanak nyilván róluk és az ingatlanukról a Földhivatalok. Ha az ingatlanukkal kapcsolatban számukra kedvezőtlen döntés születne, ismerni fogják, hogyan tehetnek ellene lépéseket. A tanfolyamon részt vevők körültekintőbb és tudatosabb ingatlan vásárlókká, illetve tulajdonosokká válhatnak. 

A képzés tervezett indulása: 2021. május 22-től szombati napokon (4 alkalom, 7,5 óra/nap – jelenléti vagy online).

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium, 1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60. (bejárat a Kövér Lajos utcai kapunál)

Kollégáink a tanfolyam@vmszki.hu e-mail címen várják a jelentkezéseket a képzés nevének megjelölésével („Sziklakertépítés dióhéjban”). Az e-mail tartalmazza a jelentkező teljes nevét, telefonszámát és e-mail címét!

További információ:

+36 20 362 6063

Közép-magyarországi ASzC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium weboldala

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362