szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🇪🇺EU percek🇪🇺
📌Ti hallottatok már a szakmák Európa bajnokságáról?
😍Intézményünk 2018 óta támogatja a tehetséges fiatalok #euroskills és #worldskills versenyekre való felkészülését a kertépítő szakmában.
🌍2018-ban Budapesten, 2019-ben pedig Kazanban képviseltük magunkat a megmérettetéseken!
💪Távlati célunk, hogy minél több szakmában tudjunk bekapcsolódni a szakmák bajnokságaiba, ezzel is igazodva egyik stratégiai célkitűzésünkhöz:
✅Munkaerőpiaci elvárásoknak megfelelő, korszerű szakképzés biztosítása✅

❓Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy Magyarország melyik szakmákban képviseli magát ezeken a versenyeken, akkor látogassatok el a:
worldskillshungary.hu/
oldalra, ahol minden hasznos információt megtaláltok!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Húsipari technikus

🥩🍖Légy húsipari technikus!🍖🥩

Élelmiszeripar ágazat ️5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű szakképzettség megszerzésével zárul.

A húsipari technikus szaktudásával biztonságos húsok és hústartalmú élelmiszerek jutnak el a fogyasztókhoz. Önállóan vagy mérnöki irányítással, élelmiszeripari üzemekben vagy laboratóriumokban, az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében, vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vesz részt a hús- és baromfifeldolgozás területén. A technikus képesítés birtokában jó áttekintőképességgel, irányító képességgel és az ehhez szükséges magasabb szintű szakmai tudással kell rendelkezniük.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

🥰 megbízhatóság
👤 önállóság,
⌚️ pontosság,
🌈 színlátás,
👅 ízérzékelés,
👥 csapatmunka.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• átveszi, minősíti, tisztítja, kezeli az alapanyagokat, ellenőrzi a minőségüket;
• elvégzi a gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat, ellenőrzi a késztermékek minőségét és csomagolását;
• beállítja, ellenőrzi és üzemelteti a technológiai berendezéseket, gépeket;
• irányítja és ellenőrzi a gyártási folyamatokat és műveleteket;
• a gyártmányfejlesztésben kisebb részfeladatokat lát el;
• megszervezi az üzem víz- és energiagazdálkodását;
• részt vesz a személyi és az üzemi technológiai higiénia ellenőrzésében;
• részt vesz minőségbiztosítással kapcsolatos tevékenységekben.

🥓Ajánlott minden fiatal számára, akit érdekel a húsfeldolgozás, a hagyományos és korszerű húskészítmények előállítása.🥓

NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGEK

Diákjaink számára folyamatosan biztosítjuk a külföldi tapasztalatszerzést, ezzel segítve őket szakmai készségeik és nyelvi kompetenciáik továbbfejlesztésében. A húsipari technikus képzésben résztvevőknek évről évre 🇩🇰Dániában🇩🇰 biztosítunk szakmai továbbképzést.

ISKOLÁNK, AHOL A KÉPZETTSÉGET MEGSZEREZHETED:

Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.