szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🇪🇺 EU Percek 🇪🇺

❓ Magyar 🇭🇺 , vagy más EU 🇪🇺 tagállam 1️⃣8️⃣ éves állampolgára vagy?
❓ Szeretnél ingyen utazni egyedül vagy a barátaiddal 🚉 vonattal Európa szerte?

💡 Ha igen, jelentkezz a DiscoverEU pályázatára, és utazd be Európát! Ne feledd: 2021 a 🚉 vasút európai éve, melynek megrendezésében a DiscoverEU is részt vesz.

"Kíváncsi vagy rá, mikor lesz a következő pályázati forduló?
Ha javulni fog a helyzet Európa-szerte,
⏰ 2021. október 12. és 2021. október 26. ⏰ között lebonyolítjuk a DiscoverEU következő pályázati fordulóját, hogy a 18 éves európai fiatalok újabb csoportja fedezhesse fel Európát. Ezúttal 60 000 utazási igazolványt fogunk kiosztani! Addig is kövess bennünket a közösségi felületeken, különösen a #DiscoverEU Facebook-csoportjának oldalán, ahol folyamatosan tájékoztatunk a fejleményekről!"

Facebook csoport:
⬇️⬇️⬇️
www.facebook.com/groups/245370079553195
... See MoreSee Less

View on Facebook

Húsipari technikus

🥩🍖Légy húsipari technikus!🍖🥩

A húsipari technikus szaktudásával biztonságos húsok és hústartalmú élelmiszerek jutnak el a fogyasztókhoz. Önállóan vagy mérnöki irányítással, élelmiszeripari üzemekben vagy laboratóriumokban, az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében, vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vesz részt a hús- és baromfifeldolgozás területén. A technikus képesítés birtokában jó áttekintőképességgel, irányító képességgel és az ehhez szükséges magasabb szintű szakmai tudással kell rendelkezniük.

KÉPZÉSI FORMA:

A képzést nappali tagozaton, tanulói jogviszonyban (25 éves korig) 2 év alatt végezheted el, míg esti tagozaton, felnőttképzési jogviszonyban 1 év alatt is lehetőséged van megszerezni a képesítést.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

🥰 megbízhatóság
👤 önállóság,
⌚️ pontosság,
🌈 színlátás,
👅 ízérzékelés,
👥 csapatmunka.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• átveszi, minősíti, tisztítja, kezeli az alapanyagokat, ellenőrzi a minőségüket;
• elvégzi a gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat, ellenőrzi a késztermékek minőségét és csomagolását;
• beállítja, ellenőrzi és üzemelteti a technológiai berendezéseket, gépeket;
• irányítja és ellenőrzi a gyártási folyamatokat és műveleteket;
• a gyártmányfejlesztésben kisebb részfeladatokat lát el;
• megszervezi az üzem víz- és energiagazdálkodását;
• részt vesz a személyi és az üzemi technológiai higiénia ellenőrzésében;
• részt vesz minőségbiztosítással kapcsolatos tevékenységekben.

🥓Ajánlott minden fiatal számára, akit érdekel a húsfeldolgozás, a hagyományos és korszerű húskészítmények előállítása.🥓

NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGEK

Diákjaink számára folyamatosan biztosítjuk a külföldi tapasztalatszerzést, ezzel segítve őket szakmai készségeik és nyelvi kompetenciáik továbbfejlesztésében. A húsipari technikus képzésben résztvevőknek évről évre 🇩🇰Dániában🇩🇰 biztosítunk szakmai továbbképzést.

ISKOLÁNK, AHOL A KÉPZETTSÉGET MEGSZEREZHETED:

Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (BUDAPEST)

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.