szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🧪 Érdeklődsz a laboratóriumi vizsgálatok iránt? Szívesen végeznél higiénikusi és minőségbiztosítási tevékenységet az élelmiszerek minősítése mellett? 🧪

Akkor a Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Élelmiszer-ellenőrzési technikus képzésén a helyed!

A képzést tanulói jogviszonyban 1️⃣ éves képzési idővel tudod elvégezni. A becsatlakozás feltétele: szakmai érettségi.

Ha ezt a képzést választod, a képzési idő elteltével rendelkezni fogsz a teljes élelmiszeripart átfogó ismeretekkel. Te fogod végezni a különböző élelmiszerek és az azokhoz szükséges alapanyagok, félkész termékek, csomagolóanyagok eltérő tulajdonságainak (analitikai, mikrobiológiai, érzékszervi) vizsgálatait. Megismered a különböző élelmiszeripari műveletek hatásait, az azokat befolyásoló tényezőket. Későbbi munkád kiterjed majd a technológiai folyamatok ellenőrzésére is.

Ha szeretnél hozzájárulni a biztonságos élelmiszerek előállításához, akkor látogass el a 👉 www.toldi-nk.sulinet.hu oldalra, hogy több információt is beszerezz a képzésről, a képzési helyről! 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Gyümölcsös a házikertben

Kertből az asztalra!

Kertből szedhet friss, nagy biológiai értékű gyümölcsöt családi asztalára. Tudta, hogy törpe gyümölcsfákon akár a balkonjáról is szüretelhet? Kertje nem csak díszkert, hanem haszonkert is, ami nagyon hasznos, főleg ha otthonából kénytelen munkahelyet varázsolni. A legtöbb ember még csak nem is ismeri egy érett szilva ízét, ezért inkább azt mondja, hogy nem szereti. Miért? Mert a kereskedelmi hálózatba kerülő gyümölcsök zöme optimális érettség előtt szüretelt a szállíthatóság és polcállóság miatt. Jöjjön el és sajátítsa el a képességet, hogyan neveljen ízletes gyümölcsöket otthonában – kertben vagy növényedényben! Higgye el, egy gyümölcssövény nem foglal több helyet, mint egy lugasra futtatott kúszónövény.

A képzés tervezett indulása: 2021. május 8-tól pénteki vagy szombati napokon 5 nap, napi 8 óra

Részvételi díj: 65.000 Ft/fő