szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

Felnőttképzés

A szakképzés és felnőttképzés megújítása egy olyan gazdasági-társadalmi igény, amelyre a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum és iskolái hatékony választ kívánnak nyújtani most és a jövőben egyaránt.

Tesszük mindezt olyan proaktív szervezetként, ahol a résztvevői és a partneri igények figyelembevételével fejlesztjük képzési programjainkat, oktatóink részére folyamatos képzést és fejlődést biztosítunk, képzési helyszíneinket a jogszabályi változásoknak és a szakmai elvárásoknak megfelelően korszerűsítjük.

Felnőttképzésünk átfogó stratégiájából adódóan jelen vagyunk a szakmai képzések területén (részszakmára felkészítő szakmai oktatások és szakmai képesítés megszerzésére felkészítő szakmai képzések), de rövid idejű, a munkaerőpiac szempontjából rugalmas képzési tartalommal is kínálunk kompetenciafejlesztő programokat az érdeklődők számára.

Három iskolánkban működik autósiskola, amelyekben T kategóriás járművezetői engedély megszerzésére készítenek fel kollégáink.

A Nógrád Megyei Kormányhivatal támogatásával megvalósuló képzéseink új lehetőséget teremtenek a hátrányos helyzetű felnőttképzési célcsoportok számára. Lásd: Támogatott képzéseink

A Pest Megyei Kormányhivatalnál nyilvántartási számmal (B/2020/006362) és engedélyszámmal (E-000052/2013) is rendelkezünk.

 

 

Felnőttképzésekkel kapcsolatban keresse bizalommal kollégánkat:


Ács Anikó
felnőttképzési referens
E-mail: acs.aniko[kukac]kmaszc.hu
Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum
1062 Budapest, Andrássy út 63-65., Hungary