szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

‼️ Automata öntözőrendszer építő és karbantartó
szakképesítésre felkészítő képzés indul ‼️

A Közép-magyarországi ASzC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium valamint a Magyar Öntözési Egyesület (MÖE)
intenzív 250 órás – heti öt alkalommal (keddtől-szombatig), napi 8 tanórában – Automata öntözőrendszer építő és karbantartó
szakképesítésre felkészítő képzést indít 2022. február 1-től.

📍A képzés helyszíne: Közép-magyarországi ASzC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium, 1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

✅ A képzés Szakmai Programkövetelmény száma: 08124002.

👉 A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az öntözés elméleti alapjait, az öntözőrendszerek tervezését, kivitelezését, üzemeltetését és karbantartását.

ℹ️ Bővebb információ a képzésről:
▪️ moe.hu/2022/01/13/szakmai-kepzes/
▪️ www.vmszki.hu/images/Felnottkepzesi-tanfolyamok/Automata_ontozorendszer_epito_es_karbantarto_kepz...

Várjuk szeretettel újonnan induló, hiánypótló szakmai képzésünkön!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Élelmiszeripari gépésztechnikus

🥩⚙️ Légy élelmiszeripari gépésztechnikus! 🥩⚙️

Élelmiszeripar ágazat 5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű szakképzettség megszerzésével zárul.

Önállóan vagy mérnöki irányítással élelmiszeripari üzemekben részt vesz a gyártási folyamat előkészítésében, élelmiszeripari gépek és berendezések üzembehelyezési, üzemeltetési és karbantartási munkáiban. Automatikus vezérlésű, mechanikus, pneumatikus vagy hidraulikus működtetésű, élelmiszeripari gépeket kezel és részt vesz a gépsor karbantartásában.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

🥰 megbízhatóság, kezdeményezőképesség,
👌 kézügyesség,
⏰ pontosság,
👥 együttműködés.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• felismeri a jellemző élelmiszeripari műveleteket és azok gépeit;
• üzembe helyezi élelmiszeripari üzemek gépsorait, üzemelteti, karbantartja, javítja azokat;
• ellenőrzi a gépegységek működését;
• felméri a javításhoz szükséges alkatrészeket, anyagokat;
• szét- és összeszereli a gépet, berendezést;
• felismeri az élelmiszeriparban alkalmazott vezérlési és szabályozási körök működését;
• elkészít egyszerű alkatrészt kézi és gépi alapeljárásokkal, hegesztéssel;
• használja a gépészeti szabványokat;
• részt vesz a személyi és az üzemi technológiai higiénia ellenőrzésében;
• pneumatikai és hidraulikai berendezéseket kezel és üzemszerűen működtet.

Ajánlott azoknak a fiataloknak, akik műszaki érdeklődésűek 👨‍🔧, szeretnek gépekkel foglalkozni és kíváncsiak az élelmiszerek előállítására is.

NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGEK

Azon diákjaink, akik külföldi környezetben szeretnék megmérettetni magukat, lehetőségük van Erasmus szakmai gyakorlaton részt venni és ez által modern környezetben megtapasztalni nagy élelmiszeripari üzemek működését, többek között 🇩🇰Dániában🇩🇰.

ISKOLÁNK, AHOL A KÉPZETTSÉGET MEGSZEREZHETED:

Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.