szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

‼️ Automata öntözőrendszer építő és karbantartó
szakképesítésre felkészítő képzés indul ‼️

A Közép-magyarországi ASzC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium valamint a Magyar Öntözési Egyesület (MÖE)
intenzív 250 órás – heti öt alkalommal (keddtől-szombatig), napi 8 tanórában – Automata öntözőrendszer építő és karbantartó
szakképesítésre felkészítő képzést indít 2022. február 1-től.

📍A képzés helyszíne: Közép-magyarországi ASzC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium, 1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

✅ A képzés Szakmai Programkövetelmény száma: 08124002.

👉 A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az öntözés elméleti alapjait, az öntözőrendszerek tervezését, kivitelezését, üzemeltetését és karbantartását.

ℹ️ Bővebb információ a képzésről:
▪️ moe.hu/2022/01/13/szakmai-kepzes/
▪️ www.vmszki.hu/images/Felnottkepzesi-tanfolyamok/Automata_ontozorendszer_epito_es_karbantarto_kepz...

Várjuk szeretettel újonnan induló, hiánypótló szakmai képzésünkön!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Cukrász

🥮🍥Légy cukrász!🍥🥮

Turizmus-vendéglátás ágazat 3️ éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul.

A cukrász tevékenysége során jeles alkalmak vagy hétköznapok céljából cukrászsüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat, alkalmi díszmunkákat készít.
A cukrász tevékenység tehát egy alkotás, amely során nem csupán terméket gyárt, hanem élményt teremt.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

👌 kézügyesség,
🧁 esztétikai érzek,
⌚️ pontosság,
👅 jó ízérzekeles,
🥰 kreativitás,
🤩 jó problémamegoldó-, stressztűrő-, együttműködő képesség,
😊 rugalmas szervezőkepésség,

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• felveszi, rendszerezi a megrendeléseket;
• kiválasztja a szükséges alapanyagokat;
• kiszámítja a hozzávalók mennyiségét;
• árurendelést, készletgazdálkodást végez, számításaihoz szoftvereket használ;
• szakszerűen használja a cukrászati munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket;
• betartja a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, élelmiszer-biztonsági előírásokat;
• 👥 csapatmunkabán dolgozik és együttműködik a szakmai munkában résztvevőkkel;
• őrzi a hagyományos cukrászati termékkészítés tradícióját, betartja a cukrászati termékek receptúráját, készítési módját;
• nemzetközi cukrászati termékeket, az aktuális trendeknek megfelelő termékeket keszit;
• alkalmi megrendelésekre a megrendelő kívánsága szerint esztétikus, ötletes díszmunkákat készít;
• 🍦 fagylaltokat főz és fagyaszt;
• 🍫 csokoládéból bonbonokat, díszeket készít;
• folyamatosan képzi magát;
• idegen nyelvű szakmai anyagokat olvas alapszinten, törekszik a nemzetközi trendek megismerésére.

A szakmát azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik fejleszteni szeretnek a kézügyességüket, esztétikai érzéküket és kreativitásukat. Képesek fejlődni és változatos munkára vágynak.

NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGEK

Cukrász tanulóink 🇩🇰Dániában🇩🇰 4️ hetes szakképző iskolai gyakorlaton vehetnek részt, ahol megtanulhatnak olyan helyi különlegességeket elkészíteni, mellyel színesítik itthoni tanulmányaikat. Akik német nyelvterületen szeretnének tapasztalatot szerezni, azokat 🇩🇪németországi🇩🇪 vállalati gyakorlat várja Rostock városában.

ISKOLÁINK, AHOL A KÉPZETTSÉGET MEGSZEREZHETED:

Közép-magyarországi ASzC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola

Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.