szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🇪🇺 EU Percek 🇪🇺

❓ Magyar 🇭🇺 , vagy más EU 🇪🇺 tagállam 1️⃣8️⃣ éves állampolgára vagy?
❓ Szeretnél ingyen utazni egyedül vagy a barátaiddal 🚉 vonattal Európa szerte?

💡 Ha igen, jelentkezz a DiscoverEU pályázatára, és utazd be Európát! Ne feledd: 2021 a 🚉 vasút európai éve, melynek megrendezésében a DiscoverEU is részt vesz.

"Kíváncsi vagy rá, mikor lesz a következő pályázati forduló?
Ha javulni fog a helyzet Európa-szerte,
⏰ 2021. október 12. és 2021. október 26. ⏰ között lebonyolítjuk a DiscoverEU következő pályázati fordulóját, hogy a 18 éves európai fiatalok újabb csoportja fedezhesse fel Európát. Ezúttal 60 000 utazási igazolványt fogunk kiosztani! Addig is kövess bennünket a közösségi felületeken, különösen a #DiscoverEU Facebook-csoportjának oldalán, ahol folyamatosan tájékoztatunk a fejleményekről!"

Facebook csoport:
⬇️⬇️⬇️
www.facebook.com/groups/245370079553195
... See MoreSee Less

View on Facebook

Állattenyésztő és állategészségügyi technikus képzés

Szereted az állatokat, és komolyan foglalkoznál is velük a későbbi munkád során?
 
Ha igen, akkor Állattenyésztő és állategészségügyi technikus képzésünket Neked találták ki! 
 
A képzésbe való becsatlakozás feltétele: mezőgazdasági ismeretek tantárgyból érettségi vizsga letétele. A képzést tanulói jogviszonnyal vagy felnőttképzési jogviszonnyal esti tagozaton is lehetőséged van elvégezni.
 
Ez a szakember a gazdasági állatok elhelyezésével, felnevelésével, hizlalásával, szaporításával foglalkozik. Gondoskodik az állatok elhelyezéséről, megszervezi, elvégzi, illetve elvégezteti az állattenyésztési munkákat. Ellenőrzi, karbantartja, üzemelteti az állattenyésztés gépeit és az állattartó épületeket. Állategészségügyi ismereteinek birtokában gondoskodik az állatok szakszerű, higiénikus elhelyezéséről, felismeri a beteg állatokat. Munkája során szoros kapcsolatot tart az állatorvossal. Segédkezik a betegvizsgálat, betegellátás, szűrővizsgálatok, kórboncolás, sebészeti, szaporodásbiológiai, járványvédelmi, élelmiszerhigiéniai és egyes hatósági feladatok végrehajtásában, valamint állatjóléti, állathigiéniai, prevenciós feladatokat lát el.
 
ISKOLÁNK, AHOL A KÉPZÉST MEGSZEREZHETED:
 
Szívesen töltenéd az időd az imént ismertetett tevékenységekkel? Akkor látogass el a www.vacimezo.hu oldalra, hogy még többet megtudj a képzésről, a képzési helyről!