szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

Éppen zajlik a 🌍 Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó / Sustainability Expo and Summit 🌍 a Hungexpo kiállítóközpontban. A rendezvényt december 5-ig van lehetőség megtekinteni. Regisztráció: regisztracio.planetbudapest.hu/
Az esemény több programelemből áll, melyek – a Világtalálkozó kivételével – a nagyközönség számára is ingyenesen látogathatók.

A Világtalálkozó során vezető politikai döntéshozók👨‍⚖️, nemzetközi szervezetek tisztségviselői, a tudományos élet képviselői👩‍🔬, finanszírozási intézmények vezetői👩‍💼 és konkrét megoldásokat felvonultató vállalatok képviselői💼 szólalnak fel különböző témákban.

A vezetői találkozóval párhuzamosan 185 kiállító mutatkozik be a rendezvényen - megmutatva, hogy milyen előrelepések történtek a régióban például az agrárium, a hulladékgazdálkodás vagy az okosvárosok, az energia, és a közlekedés területén. A programelem célja bemutatni, hogy milyen konkrét megoldásokat💡 lehet alkalmazni ezeken a területeken egy zöldebb jövő♻️ érdekében. A kiállítók nagyrészt hazai vállalkozások, startupok, de a V4 országaiból is érkeznek résztvevők, akik számára a kiállítás kiváló kapcsolatépítési lehetőséget is nyújt.

A kiállításon belül külön 👨‍💻ifjúsági programok is megvalósulnak: az előzetesen, pályázati úton kiválasztott iskolai osztályok egy 75 perces fenntarthatósági élménytúrán vehetnek részt.

A Your Planet közönségprogram-sorozat sok ingyenes 👨‍👩‍👧‍👦családi programot és 📢 interaktív fenntarthatósági kiállítást is kínál a látogatók számára. 11 helyszínen tekinthet meg a nagyközönség egy izgalmas, interaktív fenntarthatósági kiállítást, valamint 🍽 food court és környezetbarát piac is várja az érdeklődőket. A helyszínre (Hungexpo, G pavilon) 🚎 elektromos buszjáratokkal is ki lehetett jutni, a zöld közlekedés jegyében.

👨🏻Áder János nyitóbeszédében Márai Sándort idézte, aki Füves könyvében a feladatról és pillanatról így írt: „Vigyázz arra, hogy ne mulaszd el a pillanatot, amely csak a te pillanatod, műved kivitelének végzetszerűen kijelölt időszaka. (…) Tudományban, művészetben, irodalomban, közéletben vannak ilyen sürgető pillanatok, mikor egy igazság megérett és ki kell mondani. S ha úgy érzed, végzetesen éppen téged jelölt ki e feladatra a sors, ne késlekedj, mint a rossz színész, aki elmulasztja a jelenet végszavát. (…)” ✒️
... See MoreSee Less

View on Facebook
Őszi húsvásár a Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikumban

Őszi húsvásár a Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikumban

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat és az érdeklődőket, hogy a Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari -Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium  őszi húsvásárt szervez.

A termékek kiváló minőségű alapanyagokból, ízfokozóktól, színezékektől, felesleges adalékanyagoktól mentesen, hagyományos füstölési eljárással készülnek. A húsáruk mellett konzervipari termékek, természetes alapanyagokból készült finom lekvárok, gyümölcslevek is a kínálat részei. 
 
A rendelést az alábbi felületen kell leadni: https://docs.google.com/…/1MU81Cmurv5SLNrptnI52SV0…/edit
 
A rendelés leadásának határideje: 2021. október 24. (Rendelésre csak az alábbi felületen van lehetőség, a határidő után pótrendelésre nincs mód.)Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelenleg kiszállításra sajnos nincs lehetőség.
 
A megrendelt termékek átvételére kizárólag személyesen van mód, melynek helyszíne: 1106 Budapest, Maglódi út 4/b, Tanbolt (Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium)
A tanbolt jelenleg nem üzemel, kizárólag a vásár idejére nyit ki.
 
Tanbolti átvétel időpontja:
A megrendelt termékeket 2021. november 18-19. 8:00-15:00 óra között személyesen vehetik át a Bercsényi tanboltjában (1106 Budapest, Maglódi út 4/B).
Fizetési mód: kizárólag készpénz
A megrendelt termékek kimérése az átvételkor történik.