szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🧪 Érdeklődsz a laboratóriumi vizsgálatok iránt? Szívesen végeznél higiénikusi és minőségbiztosítási tevékenységet az élelmiszerek minősítése mellett? 🧪

Akkor a Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Élelmiszer-ellenőrzési technikus képzésén a helyed!

A képzést tanulói jogviszonyban 1️⃣ éves képzési idővel tudod elvégezni. A becsatlakozás feltétele: szakmai érettségi.

Ha ezt a képzést választod, a képzési idő elteltével rendelkezni fogsz a teljes élelmiszeripart átfogó ismeretekkel. Te fogod végezni a különböző élelmiszerek és az azokhoz szükséges alapanyagok, félkész termékek, csomagolóanyagok eltérő tulajdonságainak (analitikai, mikrobiológiai, érzékszervi) vizsgálatait. Megismered a különböző élelmiszeripari műveletek hatásait, az azokat befolyásoló tényezőket. Későbbi munkád kiterjed majd a technológiai folyamatok ellenőrzésére is.

Ha szeretnél hozzájárulni a biztonságos élelmiszerek előállításához, akkor látogass el a 👉 www.toldi-nk.sulinet.hu oldalra, hogy több információt is beszerezz a képzésről, a képzési helyről! 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook
Tavaszi virágpalánta-vásár

Tavaszi virágpalánta-vásár

Tavaszi virágpalánta-vásárt szervez a budapesti Közép-magyarországi ASzC Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola.

A palántavásár szervezői a járványügyi szabályok fokozott betartása mellett munkanapokon 7-13 óra között várják az érdeklődőket. A növénykínálat és az árlista kattintás után érhető el: