szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🌞 Habár egyre nő a napsütéses órák száma és közeledik a jó idő, a társadalom energiapazarlása ebben az időszakban sem szokott igazán csökkenni. Ezért is nagyon fontos, hogy minden évben március 6-án van egy nap, amely felhívja a figyelmet a fenntarthatóságra, az energiatakarékosságra, a környezettudatosságra – ma van a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap.

Iskoláink évek óta kiemelten kezelik a kérdéskört: a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programnak (KEHOP) köszönhetően számos iskolánkban valósultak meg energiahatékonysági projektek, úgy mint épületenergetikai beruházások, kollégiumépületek energetikai korszerűsítése (hőszigetelés, nyílászáró csere), valamint fotovoltaikus rendszerek kialakítása.

Segítünk egy pár tippel, hogyan tudtok takarékoskodni a mindennapokban! 😉

💡 Mindig kapcsoljátok le a villanyt magatok után, ha már nincs szükség rá!

💡 Használjatok minél több energiatakarékos izzót!

💡 Ha már nem használjátok a televíziót, számítógépet vagy az elektromos háztartási gépeket, húzzátok ki azokat a konnektorból, vagy kapcsoljátok le az elosztót!

💡 Utazásaitokhoz válasszátok gyakrabban a tömegközlekedést, sétáljatok vagy biciklizzetek!

💡 Ellenőrizzétek lakóhelyetek szigeteléseit. Jól működnek? Beszélgessetek róla otthon, hogy lehetne csökkenteni a lakóhelyetek hőmérsékletét 1-2 fokkal.

💡 Az eldobható elemek helyett használjátok újratölthető variánsaikat!
... See MoreSee Less

View on Facebook
Valentin-napi virágvásár

Valentin-napi virágvásár

Valentin napi virágvásárt szervez a budapesti Közép-magyarországi ASzC Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola. A csodás színekben pompázó primulák 350 Ft/db áron kaphatók.

A valentin napi virágvásár keretein belül a Magyar Gyula iskola tankertészete a szivárvány színeiben pompázó kankalinokra helyezi a hangsúlyt. A primulák ára ezúttal 350 Ft/db.  A virágok árusítása munkanapokon 8 és 13 óra között történik a 1106 Budapest, Maglódi út 8. (bejárat az Olaj utca felől) cím alatt. A lebonyolító iskola továbbra is tekintettel van a szükséges előírásokra, így személyes vásárlás esetén kizárólag egy személy, valamint az eladó tartózkodik az eladótérben (üvegház, fólia). Lehetőség van előzetes időpont-egyeztetés szerinti vásárlásra, valamint e-mailben vagy telefonon történő előzetes rendelésfelvételre is az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Telefonszám: +36 30 580 6641; e-mail: info@budapestitankerteszet.hu.

Kérésre az előzetesen leadott rendelést összekészítik, majd a megbeszélt időpontban az iskola kapujában kerül sor az átvételre. A rendelés módosítására az átvétel előtti napon 14 óráig van lehetőség. A X., XIV., XVIII. és XIX. kerületben 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. Fizetés nyugta ellenében az eladónál/szállítónál kizárólag készpénzben történik.
További információkért látogassanak el Magyar Gyula iskolánk tankertészetének weboldalára.