szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

🇪🇺 EU Percek 🇪🇺

🏖 Erasmus+ Bakancslista 😎 #erasmusbucketlist

✅Mit próbálj ki mindenképp, hogyha részt veszel egy Erasmus+ mobilitásban ❓

💡Segítségül összegyűjtöttünk pár ötletet, neked már csak annyi a teendőd, hogy pipálod a listát:

✅Gyűjts szuveníreket azokból a városokból, amelyeket már meglátogattál a fogadó országban! Ugyebár hűtőmágnesekből sosem elég…
✅Látogass meg legalább három múzeumot, így jobban megismerheted az adott ország történelmét és kultúráját!
✅Tanulj meg tíz hasznos kifejezést a másik nyelven, melyeket a későbbiekben hasznosíthatsz a beszélgetéseid során!
✅Írj fel három sztereotípiát, amit hallottál arról az országról, ahol éppen tartózkodsz és bizonyítsd be őket vagy pedig cáfolj rájuk!
✅Tanuld meg az ország tradicionális táncát vagy próbálj ki egy, az országra jellegzetes sportot, ha van olyan!
✅Kóstolj meg annyi helyi jellegzetes ételt, amennyit csak tudsz!
✅Fedezd fel a legrégebben vagy a legújabban megépült épületet a városban!
✅Fedezd fel a város legmagasabb pontját!
✅Ismerd meg egy helyi ember életének történetét!

❓Te mivel folytatnád a listát❓
... See MoreSee Less

View on Facebook
Sajtkészítő felnőttképzés indul a Bercsényi iskolában

Sajtkészítő felnőttképzés indul a Bercsényi iskolában

A Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Sajtkészítő szakmában (OKJ 31 541 07) felnőttképzést indít.
A tanfolyam óraszáma: 320 óra (96 óra elmélet, 224 óra gyakorlat)
A tanfolyam ideje: 2020.12.18-2021.05.22.
Oktatás: péntek – szombat
A tanfolyam helye: 1106 Budapest, Maglódi út 4/b. (Az iskola épülete)

A tanfolyamon való részvétel feltételei:
✅ alapfokú iskolai végzettség vagy
41/2013 VM rendelet 3. mellékletében az Élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
✅ egészségügyi alkalmasság (egy évnél nem régebbi tüdőszűrő lelet, egészségügyi alkalmassági vizsgálat megléte)

A képzés főbb tananyagelemei:
Alapanyagok átvétele, minősítése, tisztítása, előkészítése.
Különböző típusú kultúrák, oltók egyéb adalék és ízesítő anyagok alkalmazása.
Natúr és ízesített friss sajtok készítése.
Érlelt, lágy, félkemény, kemény sajt készítése.
Túró gyártása.
Gyártásközi vizsgálatok, késztermék ellenőrzés.
Sajtféleségek, darabolása, szeletelése, csomagolása.
Túrók adagolása, csomagolása.
Technológiai berendezések üzemeltetése.
Vállalkozás indítása, működtetése, termék értékesítés.

💶 Tanfolyam díja: 150 000 Ft + 50 000 Ft vizsgadíj

✔️ Vizsgára bocsátás feltétele: A tanfolyam végén a modulzáró vizsga sikeres teljesítése.

📣 Jelentkezési határidő: 2020. 12. 17.

A tanfolyam minimum 15 fő jelentkezése esetén indul.

Jelentkezni a bmigazgatosag@kmaszc.hu e-mail címen lehet. A jelentkezéshez minden esetben csatolni szükséges az alábbi – a jelentkező által kitöltött – jelentkezési lapot!

Jelentkezési lap

További információ:
Nágl Péter
nagl.peter[kukac]kmaszc.hu